Chord Gitar Sugeng Dalu – Deny Caknan Original Dasar C

berikut ini kami sediakan Chord Dasar Kunci Gitar serta Original Chord lagu Indonesia hingga lagu Mancanegara lengkap dengan lirik lagu. Chord lagu dalam web ini, sebagian kami sederhanakan supaya gampang dimengerti serta dapat kamu pakai buat belajar bermain gitar. 

Sugeng Dalu – Deny Caknan

Intro : Dm G C Am
Dm G C G….

C

Sugeng dalu..
Dm G C
..Ati sing biyen tau ngelarani
Dm -Em F
..Wis suwe we ra rene
G
We lungo mung masalah sepele
C G
We golek liyane...

C

Tambah loro..
Dm G C
..Yakin we teko nambahi sengsoro
Dm -Em F
..Ngrusak tatanan ati
F
Sing wis pingin lali
G C C7
karo gedhe dhuwure balunganmu..

*)

Dm F
Aku wis ora gagas kata luka
C C
Wis cukup wingi ra pengen mbaleni
Dm F
Mario lehmu dolanan ati
G G
Wis wayahe we kapok mblenjani..

Reff :

F
Udan tangise ati..
G Em
.. Saiki wes rodo terang
A F
.. Masio iseh kadang kelingan
G C
.. Kowe seng tak sayang-sayang..

C7 F

Saiki mung cerito loro..
G Em
.. Mpun kadung mbekas ning dodo
A F
.. Perihe ati sing mbok paringi
G C G
.. Wis cukup ra bakal tak baleni..

Musik : C F Dm G

Em A Dm G C C7

*)

Dm F
Aku wis ora gagas kata luka
C C
Wis cukup wingi ra pengen mbaleni
Dm F
Mario lehmu dolanan ati
G G
Wis wayahe we kapok mblenjani..

Reff :

F
Udan tangise ati..
G Em
.. Saiki wes rodo terang
A F
.. Masio iseh kadang kelingan
G C
.. Kowe seng tak sayang-sayang..

C7 F

Saiki mung cerito loro..
G Em
.. Mpun kadung mbekas ning dodo
A F
.. Perihe ati sing mbok paringi
G C
.. Wis cukup ra bakal tak baleni..
F G
Perihe ati sing mbok paringi..
C
Ora tak baleni..

Outro : C


Berlangganan update artikel terbaru via email

Belum ada Komentar untuk "Chord Gitar Sugeng Dalu – Deny Caknan Original Dasar C"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel