Chord Kunci Gitar Banyu Langit - Didi Kempot Original Dasar C

berikut ini kami sediakan Chord Dasar Kunci Gitar serta Original Chord lagu Indonesia hingga lagu Mancanegara lengkap dengan lirik lagu. Chord lagu dalam web ini, sebagian kami sederhanakan supaya gampang dimengerti serta dapat kamu pakai buat belajar bermain gitar. 

Didi Kempot – Banyu Langit


Intro : C….F….C….F….

Em-Dm..G..C..

C

….Sworo angin
Em
Angin sing ngreridu ati
F
….Ngelingake..
G
Sliramu sing tak tresnani..
C
….Pingin nangis
Em
Ngetokke eluh neng pipi
F
….Suwe ra weruh
G
Senajan mung ono ngimpi..

Am Em

Ngalemo.. ngalem ning dadaku….
F G
Tambanono roso kangen ning atiku
Am Em
Ngalemo.. ngalemo ning aku….
F G
Ben ra adem kesiram udaning dalu….

C

….Banyu langit
Em
Sing ono nduwur kayangan
F
….Watu gede
G
Kalingan mendunge udan..
C
….Telesono..
Em
Atine wong sing kasmaran
F
….Setio janji
G
Seprene tansah kelingan..

#)

Am Em
Ademe…. gunung merapi purbO
F
Melu krungu suaramu
G
Ngomongke opo
Am Em
Ademe…. gunung merapi purbO
F G
Sing neng langgran wonosari
C
Yogjokarto..


Musik: C..Em..F..G..

Am..Em..F..Dm..G…..

Reff:

Am
Janjine..
Em
Lungane ra nganti suwe suwe
F
Pamit esuk lungane
G
Ra nganti sore..
Am
Janjine..
Em
Lungo ra nganti semene suwene
F G
Nganti kapan tak enteni
C
Sak tekane..

C

….Udan grimis
Em
Telesono klambi iki
F
….Jroning dodo
G
Ben ra garing ngekep janji
C
….Ora lamis
Em
Gedene nggonku nresnani
F
….Nganti kapan
G
Aku ora biso lali…..



##)
Am Em
Ademe…. gunung merapi purbO
F
Melu krungu suaramu
G
Ngomongke opo
Am Em
Ademe…. gunung merapi purbO
F
Sing neng langgran
G
Wonosari Yogjokarto..


Reff:

Am
Janjine..
Em
Lungane ra nganti suwe suwe
F
Pamit esuk lungane
G
Ra nganti sore..
Am
Janjine..
Em
Lungo ra nganti semene suwene
F G
Nganti kapan tak enteni
C
Sak tekane..

Outro : C..Em..F..G..C..


Berlangganan update artikel terbaru via email

Belum ada Komentar untuk "Chord Kunci Gitar Banyu Langit - Didi Kempot Original Dasar C"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel